Verkeersregelaars

FT Traffic en Infra is hét adres voor flexibele inzet van verkeersregelaars in heel Nederland. Alle verkeersregelaars die door ons worden ingezet, zijn in het bezit van een landelijk geldende ‘Aanstellingspas Verkeersregelaar’, afgegeven door Rijkswaterstaat. Daarnaast zijn onze vaste medewerkers allen in het bezit van VCA (vol) en bovendien veelal van BRL-9101 96a/b.

 

Dat betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor verkeersregelaars, maar ook voor het laten plaatsen van uw tijdelijke verkeersmaatregelen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld wegafzettingen of omleidingen.

 

Waarom een verkeersregelaar van FT Traffic en Infra?

  • Door het inzetten van verkeersregelaars wordt de werk-/bouwomgeving een veiliger voor medewerkers en het verkeer. Onze verkeersregelaars kunnen ingezet worden voor begeleiding van zwaar transport en bij op- en afritten van bouwterreinen of bij wegenbouwprojecten.
  • Verkeersstromen verlopen soepeler. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat verkeersstromen bij opstoppingen, ongelukken, evenementen, omleidingen en  defecte VRI soepel verlopen. Verkeersregelaars zijn cruciaal in zulke situaties.
  • Landelijk en 24 uur per dag inzetbaar. Aangezien de inzet van een verkeersregelaar niet altijd vooraf bekend is (denk aan incidenten en calamiteiten) is het van belang dat verkeersregelaars snel ter plaatse kunnen zijn. Een verkeersregelaar van FT Traffic en Infra kan binnen een paar uur op locatie zijn.

Het aantal uren inzet wordt berekend van begin tot einde werktijd. U betaalt dus alleen de netto gewerkte tijd. Daarbij stellen wij wel een minimum aantal uren per verkeersregelaar van 4 uur.

 

FT Traffic en Infra hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren per en de duur van het project. Onze diensten verzorgen wij op ad-hoc basis en ook op contract en projectbasis voor langere projecten en periodes.

 

Alles nog een keer op een rij:

ü  Alle verkeersregelaars zijn in bezit van een landelijk geldende ‘Aanstellingspas Verkeersregelaar’

ü  Vaste medewerkers beschikken bovendien over VCA en BRL-9101 96a/b

ü  U krijgt altijd een ervaren beroepsverkeersregelaar

ü  Duidelijke tariefstellingen en afspraken!

ü  Acuut bijspringen? Geen probleem!

ü  De verkeersregelaar draagt de voorgeschreven kleding (reclamevrij)

ü  We beschikken over eigen portofoons en MAG-lites met verkeerskegel

 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Voor vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via info@fttrafficeninfra.nl of 06-1999 1924.